Ijsblokjes Machines

Over onze ijsmachines

Het uitgebreide assortiment ijsmachines produceren allerlei soorten ijs voor verschillende gebruikers en industriën. Het assortiment bestaat uit modellen die ijsblokjes, crescent ijs (halvemaanvormig), cubelet ijs, schilferijs, nuggetijs, bolvormig ijs, ster- en hartvormig ijs produceren. Verschillende soorten ijs voor verschillende toepassingen, voor ieder wat wils!

De machines variëren van modellen voor kleine horecagelegenheden tot modulaire industriële bedrijfsapparatuur.

Alle machines worden in eerste instantie ontworpen en ontwikkeld door de afdeling Research & Development. Het basisontwerp en de belangrijkste onderdelen zijn ontwikkeld voor een internationale markt. Dat betekent dat de machines snel en moeiteloos een efficiënt productieniveau halen bij een omgevingstemperatuur tussen 40°C en 1°C, zelfs bij hoge luchtvochtigheid. 

Precisiemontage van de onderdelen vindt voor elke machine afzonderlijk plaats. De bunkers zijn geïnjecteerd met polyurethaanschuim en voorzien van geïsoleerde, op maat gemaakte deuren met sluitrubbers. Hierdoor ontstaat een beschermde omgeving die smelten, en daarmee het aantal productiecycli, tot een minimum beperkt.